Сусідів по кімнаті не було, та й взагалі, вся Общага порожня: майже всі роз'їхалися на літо хто куди. Поки Влад шукав куртку, я сіла (точніше сказати, звалилася) на ліжко. Влад сів навпочіпки біля моїх ніг і завів стару пісню про те, як було б добре почати все спочатку. Я лише усміхнулася і встала, щоб піти. Він підвівся і став цілувати мою шию, але я різко (наскільки це могла зробити п'яна дівчина-підліток) відштовхнула його. Влада це не зупинило, скоріше навпаки, він з якоюсь шаленою люттю притиснув мене до себе так, що я і пискнути не могла. (Черт! Я й не знала, що він такий сильний!) Він став цілувати моє обличчя, шию, шепотів на вухо, що я завжди була і буду його і нічия більше. Він ніяк не реагував на мої опору, нарешті голі товсті жінки, я штовхнула його, що є сили по нозі, хватка ослабла, я змогла вирватися на мгоновеніе. Він знову схопив мене, витягнув незрозуміло звідки мотузку і зв'язав ззаду руки мої, та так, що я застогнала, а незабаром взагалі перестала відчувати свої пальці. Він ухмільнулся і тихо, але вкрадливо сказав: «Що ти сіпаєшся? Як ти не зрозумієш, що я тебе хочу, а якщо я хочу ... »З цими словами він упився в мої губи, а руками тим часом розривав гудзики на моїй блузі.