Дружина мого брата - приголомшлива жінка, (назвемо її Ганною,) вона ніби моя старша сестра. Одного разу, коли брата не було в місті, ми з Ганною пішли «провітритися», посиділи в барі, отримали солідну дозу проміле у крові. Будучи сильно хмільний, вона розповіла мені цю історію (ця розповідь мене неслабо шокував тоді. Я і зараз пам'ятаю всі майже дослівно, так що далі веду розповідь від її особи. Це сталося в часи моєї «бойовий» молодості. Я була на дні народження моєї подруги, було весело, але все швидко втомилися, ми багато випили, подруга взагалі буквально засипала, і гості вирішили, що пора розходитися по домівках. Серед гостей був Влад - чарівний хлопчик, мій колишній бойфренд. Ми зустрічалися раніше, але до сексу справа не дійшла, великі сіськи дівчат: ми розійшлися з-за його постійної ревнощів і тиранії. Він запропонував провести мене додому. Було пізно, шлях неблизький, я ледве стояла на ногах від випитого і втоми, тому погодилася. Наближалася осінь, вночі було холодно. Влад запропонував піднятися до нього в кімнату в гуртожитку за курткою. Общага була зовсім поруч, і мені було вже всерівно, так що ми піднялися до нього.
Великі сіськи дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1